Kérdése van? Keressen minket bizalommal:

Logisztika, logisztika és újra logisztika

Bejegyzés kelte:

Ahhoz, hogy a gondolatainkat kicseréljük, kölcsönös bizalomra van szükség, s mihelyt ezt megtaláljuk egymásban, biztos, hogy mindketten szilárdabban állunk a lábunkon.Anne Frank

Büszkén számolunk be legfrissebb partneri kapcsolatunk pozitív alakulásáról. A tavaszi szerződéskötést több hónapos tárgyalás előzte meg az angol vállalat vezetőivel.

Március 11 – én reggel hat órakor egy maroknyi Silverkolt csapat belépett a Tesco Gyálon található Logisztikai Központjának forgókapuján. A 21.000 m2 alapterületű vasbeton tömbben izgalmas és egyedi logisztikai folyamattal, hűtött áruk és nonfood termékek garmadáját kezelik. Büszkék vagyunk, hogy ennek a részesei lehetünk.

Azóta eltelt két hónap. Az ott dolgozó kollégáink száma 35-re emelkedett. Nem való minden harcosnak az állandó éjszakázás és a napi több tonna áru megmozgatása, ahol fontos elvárás a pontos, precíz munkavégzés. Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy megtaláltuk az odaillő kollégákat, akikre lehet számítani, ha vezetőállásos targoncára kell pattani, akár 0 fokban is. Nagyra tartjuk a tisztességes munkájukat, a mindennapi erőfeszítésüket, aminek a végső célja az, hogy minden kamion időben elindulhasson és mikor leveszünk egy darab paprikát a polcról elég friss legyen, mert így van benne a legtöbb vitamin. És ki mondana nemet egy finom lecsóra?

Zoltán és Tamás a 25 éves születésnapját ünneplő Tesco Központi Irodájában

A bizalom érezhetően kölcsönös, hiszen lehetőséget kaptunk, hogy a kiskereskedelmi lánc egy másik egységével, a herceghalmi szárazáru Logisztikai Központ vezetőivel is egyeztessünk egy esetleges munkaerő kölcsönzési projektről. Az előzetes igényfelmérések alapján vezetőüléses targoncás kollégák toborzását kezdhetjük meg az elkövetkező hetekben.

OSSZA MEG MÁSOKKAL IS!

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEINK